Kárpitozás Balatonon és Ausztriában is

autókárpitozás balatonon

Év közben nincs ideje leadni járművét a kárpitosnál? Balatoni pihenése idején a helyszínen kiszereljük kárpitozandó ülését,a munka elkészültével vissza is szereljük. Zala vármegyében (Keszthely, Gyenesdiás, Vonyarcvashegy, Balatongyörök, Balatonederics térségekben).

autókárpitos személyautó - autókárpitozás árak

Személyautó, teherautó

Utastérben első hátsó ülések helyszíni kiszerelésével szakszerű kárpitcseréje minőségi szövet, műbőr, bőr alapanyagokból, garanciával.

lakóautó kárpit 8

Lakóautó, lakókocsi

Vezető és utasterében komplett kárpitozás vagy részleges kárpitcsere. Matracok szivacs cseréje. Campingek telepített lakókocsijainak felújítása kedvezménnyel.
(Angolul,németül beszélünk)

elérhetőségeink - Beni Kárpitos

Hajó, yacht

Kültéri,speciális vízálló és UV álló műbőr kárpittal történő újrakárpitozása minőségi alapanyagokkal,garanciával. Helyszínen történő ki és visszaszereléssel. Elázott,összetömörödött kárpitszivacsok cseréje is.

kárpitos munkák - motor - Beni Kárpitos

Motorkerékpár

Minden típusú motorkerékpár üléseinek átkárpitozása, műbőr, bőr anyagokkal. Egyedi logó hímzés,egyéni díszvarrások kivitelezése. Szivacs javítás, komfortosítás.

autókárpitozás ausztriában

Bécsben és 100 km-es környezetében is elérhetők kárpitozási munkálataink.

Legyen szó ülésről, ajtókárpitról, műszerfalról, vagy akár komplett belsőről. Bőrből vagy műbőrből a képzeletének megfelelően. Körülbelül 50 szín és anyag közül választhatja ki a megfelelőt, vázolja fel elképzeléseit és mi megvalósítjuk azokat.

Autókárpitos műhelyünk Budapesten található, de Ausztriában is veszünk fel megrendeléseket, akár helyszíni kiszállással.

A megbeszélt határidőn belül a javított elemet visszaszállítjuk és beépítjük.

Nem kell mást tennie, csak küldjön fotót a kárpitos munkáról a lenti e-mail címre, vagy a mobilszámhoz tartozó Viber, WhatsApp elérhetőségre és 48 órán belül küldjük ajánlatunkat.